Sveriges enda webbshop för vinpresenter - Fri frakt - Snabbast leverans

Vinpresent

Vinpresent

En vinpresent är precis som det låter. En present som innehåller ett fantastiskt gott vin utvalt av dig som vill ge bort något alldeles extra. Och det bästa är att det är både enkelt och snabbt att göra en beställning. Ni väljer ett vin som ni vill skicka som en vinpresent, skriv sedan en personlig hälsning och vilket datum i önskar att vinpresenten skall levereras.

Våra viner är noga utvalda utifrån kvalité och presentation av oss på Vinpost.

Så här går det till:

  • Välj ett vin från vårt sortiment nedan.
  • Fyll i adressen och när den skall levereras.
  • Er gåva levereras hem till dörren.

Vart kommer vinerna ifrån?

Vi specialiserar oss främst på Italien, Spanien och Frankrike då vi anser att om man breddar sig för mycket så tappar man fokus på ursprungsprodukten. Vi har nära kontakt med noga utvalda vinhus och vingårdar i dessa regioner. Exempelvis Casale DAVIDDI, Villa Rinaldi och Citra Vini.

Varför vinogram?

Vem tycker inte om en god flaska vin? Ett vin som ni aldrig tidigare smakat eller fått dela tillsammans med någon ni tycker om. Vi har noga valt ut ett antal viner som vi tycker är både presentabla och framförallt av hög kvalitet att de får lov att vara en av våra vingåvor. Så skicka en God omtanke redan idag och gör någon som ni tycker förtjänar det riktigt glad.

Hur ser en beställning ut?

När ni har lagt er order på en vingåva så skickas beställningen till vårt lager i Danmark. Där paketeras er vingåva tillsammans med en hälsing från oss på Vinpost. Ni får då ett förväntat leveransdatum och kan även välja att skicka en personlig hälsing. Vingåvan skickas med vår leverantörspartner från Danmark till er i Sverige.