Sveriges enda webbshop för vinpresenter - Fri frakt - Snabbast leverans

Vinogram

Vinogram

Ett vinogram är en tjänst där du som kund kan skicka en flaska vin som gåva. Man väljer det vin man önskar att skicka som present och det datum då vinet skall levereras. Man kan även välja att skicka en personlig hälsning, mottagaren får då ett meddelande när vinet anländer.

Alla våra vinogram skickas från vårt lager i Danmark och levereras hem till dörren. Vi på Vinpost har omsorgsfullt valt ut viner av särskild hög kvalité för att de skall passa som vingåvor.

Så här går det till:

  • Välj ett vin från vårt sortiment nedan.
  • Fyll i adressen och när den skall levereras.
  • Er gåva levereras hem till dörren.

Vart kommer vinerna ifrån?

Vi specialiserar oss främst på Italien, Spanien och Frankrike då vi anser att om man breddar sig för mycket så tappar man fokus på ursprungsprodukten. Vi har nära kontakt med noga utvalda vinhus och vingårdar i dessa regioner. Exempelvis Casale DAVIDDI, Villa Rinaldi och Citra Vini.

Varför vinogram?

Vem tycker inte om en god flaska vin? Ett vin som ni aldrig tidigare smakat eller fått dela tillsammans med någon ni tycker om. Vi har noga valt ut ett antal viner som vi tycker är både presentabla och framförallt av hög kvalitet att de får lov att vara en av våra vingåvor. Så skicka en God omtanke redan idag och gör någon som ni tycker förtjänar det riktigt glad.

Hur ser en beställning ut?

När ni har lagt er order på en vingåva så skickas beställningen till vårt lager i Danmark. Där paketeras er vingåva tillsammans med en hälsing från oss på Vinpost. Ni får då ett förväntat leveransdatum och kan även välja att skicka en personlig hälsing. Vingåvan skickas med vår leverantörspartner från Danmark till er i Sverige.