Sveriges enda webbshop för vinpresenter - Fri frakt - Snabbast leverans

Vingåva

Vingåva

Att ge bort en vingåva är ett nytt sätt att visa sin omtanke. Skicka en vingåva till någon du vill fira, tacka eller till någon du tycker om. Det är både snabbt och smidigt, man väljer vilket vin man vill skicka som vingåva och det datum vinet skall levereras. Därefter kan man skriva en personlig hälsning som mottagaren får när vingåvan kommer fram. Alla våra vingåvor är fraktfria och skickas hem till mottagarens dörr.

Den bästa gåvan är en vingåva.

Så här går det till:

  • Välj ett vin från vårt sortiment nedan.
  • Fyll i adressen och när den skall levereras.
  • Er gåva levereras hem till dörren.

Vart kommer vinerna ifrån?

Vi specialiserar oss främst på Italien, Spanien och Frankrike då vi anser att om man breddar sig för mycket så tappar man fokus på ursprungsprodukten. Vi har nära kontakt med noga utvalda vinhus och vingårdar i dessa regioner. Exempelvis Casale DAVIDDI, Villa Rinaldi och Citra Vini.

Varför vinogram?

Vem tycker inte om en god flaska vin? Ett vin som ni aldrig tidigare smakat eller fått dela tillsammans med någon ni tycker om. Vi har noga valt ut ett antal viner som vi tycker är både presentabla och framförallt av hög kvalitet att de får lov att vara en av våra vingåvor. Så skicka en God omtanke redan idag och gör någon som ni tycker förtjänar det riktigt glad.

Hur ser en beställning ut?

När ni har lagt er order på en vingåva så skickas beställningen till vårt lager i Danmark. Där paketeras er vingåva tillsammans med en hälsing från oss på Vinpost. Ni får då ett förväntat leveransdatum och kan även välja att skicka en personlig hälsing. Vingåvan skickas med vår leverantörspartner från Danmark till er i Sverige.