Sveriges enda webbshop för vinpresenter - Fri frakt - Snabbast leverans

Om Vinpost

Vi är ett familjeföretag som har över 30 års erfarenhet inom vinbranschen. Då (och fortfarande) framförallt med vinimport till Sverige och försäljning till restauranger. Nu vill vi bredda vår verksamhet med ett nytt företag som är fokuserad på näthandel.

Vår målsättning är att tillhandahålla kvalitetsviner som är tilltalande både i smak och i utseende. Smaken är såklart viktigast men vinflaskan måste se presentabel ut också, det ingår i konceptet och man ska bli överraskad av dem båda. För att försäkra det så har vi nära kontakt med våra leverantörer är handplockade speciellt för detta syfte.

Som sagt vi kan garantera er att vi har ett genuint intresse och är väldigt passionerade av det vi gör. Vi må komma från samma familj men vi har vår egna distinkta egenskaper som tillsammans får det att fungera så bra.

Vårt lager och vår företagsadress finns i Danmark, men vi administrerar företaget från Sverige då vi också bor här.

Vi på Vinpost arbetar ständigt för utveckla och förbättra vår tjänst.  Har ni några idéer eller synpunkter som kan hjälp oss med detta så får ni gärna höra av er till oss via vår mailadress: info@vinpost.se